SEA SIDE Beach Resort, Hersonissos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Ovaj hotelski kompleks se nalazi na 22km od aerodroma Heraklion na predivnoj peščanoj plaži i 3km od mesta Agia Pelagia. Sobe: hotel je kapaciteta od 190 najmodernije opremljenih soba sa balkonom ili terasom i sve sobe imaju pogled ka moru. Svaka soba je klimatizovana, sa direktnom telefonskom linijom, SATV, sefom, radiom, mini-barom, fenom za kosu i kupatilom.

Hotelski sadžaj: Gostima hotela je na raspolaganju glavni restoran sa predivnom terasom i pogledom na more u kome se obroci služe na bazi švedskog stola. U restoranu je je i mini bufe za najmlađe posetioce. U hotelskom lobiju se nalazi bar sa izlazom na terasu i velikom tv salom. Preko dana možete se opustiti uz piće sa nekoliko barova kao i snack baru pored bazena. U večernjim satima je organizovan i animacioni program u otvorenom amfiteatru a posle toga možete da idete i do hotelske diskoteke.

Sport i zabava: hotel raspolaže sa dva spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom kao i bazenom za decu pored kojeg je i mini klub. Možete uživati i igrajući tenis, košarku, fudbal ili odbojku na plaži. Od sportova tu su još stoni tenis, bilijar, pikado. Preko dana možete se opustiti i u Spa centru koji vam nudi sve vrste masaža, saunu i Jacuzzi kao i fitnes centar sa najsavremenijom opremom za vežbanje. Na peščanoj plaži gostima je omogućeno korišćenje ležaljki i suncobrana kao i mogućnost bavljenja raznim sporovima na vodi.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630



Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka