PARTHENON, Rhodes

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, na samo 10 minuta hoda od najpoznatijih znamenitosti grada i shooping centra. Od same plaže udaljen je 100m. Sobe: Sve sobe imaju kupatilo [tuš/WC], direktnu telefonsku liniju i balkon. Gosti na zahtev mogu dobiti frižider, ventilator i krevetac za bebu. Superior sobe pored onoga što imaju standardne sobe imaju klimu, frižider, TV, pristup internetu i fen.

Hotelski sadržaj: Ishrana je na bazi švedskog stola, koji se služi u sali koja je podeljena na deo za pušače i nepušače. Pored glavnog restorana, u klimatizovanom holu se nalazi bar koji je gostima na raspolaganju za jutarnju kafu, piće ili koktel u večernjim satima. Hotel poseduje dva TV-a sa preko 450 satelitskih kanala.

Sport i zabava: Iako je plaža samo na par koraka od hotela, gosti mogu da koriste i hotelski bazen sa ležaljkama, stolovima i stolicama koji se ne naplaćuju. Na terasi krova se nalaze ležaljke na kojima možete da se sunčate ili posmatrate izlazak i zalazak sunca. Na gradskoj plaži mogu se upražnjavati sportovi na vodi.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka