PRIMASOL ARCHIPELAGO, Kos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.


Hotel se nalazi u mestu Psalidi, na 150m od plaže i 6km od grada Kosa. Od aerodroma je udaljen 27km. Sobe: hotel raspolaže sa 112 soba od kojih 27 imaju prelep pogled na Egejsko more i azijsku obalu. Sve sobe su sa balkonom ili terasom, mini-barom, telefonom i SATV-om, klima uredjajem, kupatilom sa tušem ili kadom i fenom.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu Thalassa, ishrana je na bazi švedskog stola. hotelska recepcija sa prostranim holom i hotelskim barovima, odiše stilom mirne i diskretne elegancije, u kojima se gosti mogu osvežiti u toku dana. Sadržaj dopunjuju TV sala, internet kafe, mini market i bilijar. Snack bar ili bar pored bazena služe pića, slatkiše i snekove tokom čitavog dana. Glavni bar Medussa nudi veliki izbor pića u kojima možete uživati uz dobru muziku.

Sport i zabava: U lepo uređenoj i negovanoj bašti nalaze se bazeni za decu i odrasle. Gostima je na raspolaganju teniski teren i mini golf a najmlađi se mogu zabaviti na dečijem igralištu i u mnogobrojnim programima koji se organizuju u toku dana.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630


Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka