GAIA VILLAGE, Kos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.


Lokacija: Ovaj moderno opremljen hotel nalazi se u turističkom mestu Tigaki, na 200 mod plaže i 150m od centra grada gde se nalaze prodavnice, barovi i restorani. Od grada Kosa udaljen 15km. Idealno mesto za porodice sa malom decom.

Sobe: Pored standardnih soba u okviru hotela se nalaze studia, apartmani, spojene i porodične sobe. Sve sobe su veoma konforne i lepo uređene. Svaka ima klimu, satelitsku TV, radio, telefon, kupatilo sa tušem/WC, fen za kosu i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored velikog restorana koji ima predivnu terasu, gosti se mogu osvežiti i u 2 bara, od kojih je jedan smešten u prelepoj bašti, ili opustiti u večernjim časovima uz televizijski program u TV sali u lobiju.

Sport i zabava: Gosti se mogu zabaviti pored dva bazena gde su ležaljke i suncobrani besplatni. Za najmlađe goste u ponudi su dva bazena. U toku dana organizuju se razni programi koji uključuju igre u bazenu, vežbe i takmičenja. U večernjim časovima tu su muzički programi i predstave. U samom hotelu nalaze se stolovi za stoni tenis i biljar. Sportovi na vodi na obliznjoj plaži su na raspolaganju gostima u toku celog dana.



REZERVISI HOTEL

+381.19.422.000
+381.19.424.630


Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka