TERRA MARIS, Hersonissos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Ovaj nedavno renovirani hotel na svojoj peščanoj plaži nalazi se 24km istočno od aerodroma Heraklion i 26km od centra grada. Sobe: hotel je kapaciteta 146 soba od kojih je polovina u glavnoj hotelskoj zgradi a ostale su raspoređene po bungalovima. Svaka standardna soba je klimatizovana sa SATV, radiom, direktnom telefonskom linijom, mini-barom i sefom. Kupatila imaju tuš, fen i bade mantil.

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju restoran sa otvorenim i zatvorenim delom u kome se obroci služe na bazi švedskog stola. Tu su i 3 a la cart restorana za koje treba napraviti rezervaciju dan unapred, zatim tri snack bara [na plaži, bazenu i na hotelskoj terasi] kao i barovi Romantic, Pithos pored bazena i bar u diskoteci. Za najmlađe posetioce tu je mini klub sa najmodernijom opremom za decu.

Sport i zabava: Pored tri otvorena bazena tu je i jedan unutrašnji kao i četiri bazena za decu sa toboganima. Tu su i sauna, Jacuzzi i sala za fitnes a imate i mogućnosti za različite vrste masaža. Na plaži možete uživati u sportovima na vodi, igrati tenis ili odbojku, fudbal, bilijar, stoni tenis, mini golf ili voziti bicikl. Za najmlađe tu je igralište sa bazenima i vodenim toboganima. U večernjim satima možete se opustiti uz bogati animacioni program ili u hotelskoj diskoteci.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka