APOLLO Beach, Rhodes

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.


Ovaj moderan hotel renoviran 2006. godine, nalazi se u mestu Faliraki, na istočnoj strani ostrva, 14km od grada Rodos, na dugačkoj peščanoj plaži. hotelski kapacitet:300 soba. Sobe: Sobe su prostrane, sa balkonom, kupatilom, direktnom telefonskom linijom, rashladnim uređajem, satelitskom TV, radiom i frižiderom.

Hotelski sadržaj: U velikom restoranu servira se doručak i večera na bazi švedskog stola, a dva puta nedeljno se organizuje Grčka noć. U taverni se služe lagana jela, dok je nekoliko barova uvek otvoreno da posluže osvežavajuće piće. U hotelu se nalazi mali šoping centar gde se mogu naći suveniri i grčki umetnički predmeti, za goste koji žele da se rekreiraju tu je fitness centar, sala za aerobik i sauna.

Sport i zabava: Dok se roditelji kupaju u velikom bazenu ili na plaži, decu mogu da ostave na čuvanje timu stručnjaka koji će ih zabaviti, naučiti da plivaju i brinuti dok su na svom igralištu. Tu su teniski tereni, tereni za golf, odbojku, košarku, kao i svi sportovi na vodi uključujući ronjenje i paraglajding. Veče se može provesti u restoranu pored bazena, na terasi, uz grčku muziku i folklor.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka