AEOLOS Beach, Kos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Hotel je sagrađen u tradicionalnom egejskom stilu, nalazi se u prelepom vrtu površine 62000 m², na peščanoj plaži Nea Alikarnasos. Idealno mesto za miran odmor. Od grada Kosa udaljen je 6 kilometara, a od aerodroma 26km. Autobuska stanica se nalazi 150m od hotela i do grada Kosa autobus ide na svakih 30 minuta.

Sobe: hotel čine glavna zgrada i bungalovi. Glavna zgrada ima 3 sprata, 2 lifta i 60 soba [od kojih većina ima pogled na more]. U bungalovima, 11 soba ima pogled na baštu, a 109 soba pogled na more. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom, fen, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, SATV, radio, sef i klimu. Luksuznije sobe imaju spavaći deo, dnevni boravak i kupatilo sa jakuzijem. Posteljina se menja tri puta nedeljno, a peškiri svaki dan.

Sadrzaj hotela: hotel ima glavni restoran sa ishranom na bazi švedskog stola i podeljen je na deo za pušace i nepušace. Pored glavnog restorana hotel ima i a la carte restoran, u kojem se sluze grčki specijaliteti i 2 bara od kojih je jedan pored bazena. Na plaži se nalazi i kiosk gde se mogu kupiti osvežavajuca pića i sladoledi. Gostima je na raspolaganju sauna, tursko kupatilo, solarijum, frizer i kozmetički salon. Tu su još i sala za trenutke odmora i mini market.

Sport i zabava: hotel ima 2 bazena od kojih je jedan za decu i jakuzi koji može primiti do 12 osoba. Korišćenje tuševa i kabina kao i ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje na bazenu. Gosti mogu igrati tenis, košarku, odbojku i golf ili se mogu zabaviti uz bilijar, stoni tenis ili šah. Ovde se mogu iznajmiti bicikle, motori i kola. Jednom nedeljno animacioni tim organizuje Grčko veče.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka