ALEXANDRA CITY, Kos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Hotel je smešten u samom centru grada Kosa, na 500m od plaže. Ovo je najviša zgrada u gradu i pruža najlepši pogled na luku, koja je udaljena 300m od hotela. Od aerodroma je udaljen 15km.

Sobe: hotel ima 5 spratova, 3 lifta, 32 sobe od kojih su 16 studia i 10 apartmana. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem/WC, fen, klimu, mini-bar, SATV, sef, radio, telefonsku liniju i priključak za internet. Studia imaju potpuno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane. Apartmani su prostraniji i mogu primiti do 5 osoba. Delux apartmani se nalaze na 5 spratu i imaju predivan pogled sa terase.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu hotela, ishrana je na bazi švedskog stola. Pored restorana, gosti se mogu osvežiti u baru u lobiju. Hotel ima moderno opremljenu salu sa sastanke, koja mož primiti 150 osoba kao i moderno opremljenu teretanu.

Sport i zabava: Pored bazena, gosti hotela mogu koristiti i saunu ili uživati u spa centru. U neposrdenoj blizini hotela je shoping centar i veliki broj taverni i barova gde se mogu provesti prijatne večeri. Na samo 1 kilometar od hotela nalazi jedna od najvećih atrakcija grada Kosa, staro drvo za koje kažu da ga je zasadio sam Hipokrat.


REZERVISI HOTEL

+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka