Stella VILLAGE, Hersonissos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Hotel je 20km udaljen od aerodroma, nalazi se na samo 4km istočno od Herakliona, u prelepom primorskom mestu Analipsis. Knososova palata - kao znamenitost koju bi trebalo posetiti, udaljena je 25km od hotela.

Sobe: U hotelu postoji 190 soba koje su smeštene na dva sprata u prelepom zelenom parku. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, radio, satelitsku TV, mini-bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: Na peščanoj, plaži ovaj hotel je idealan izbor za porodični odmor. U glavnom hotelskom restoranu služe se obroci na bazi švedskog stola, dok se u taverni mogu probati lokalne specijalitete. Ako tražite osveženje možete ga naći u baru na bazenu ili snack baru.

Sport i zabava: hotel ima 3 otvorena bazena sa toboganima [mini akva park], teniski [osvetljen], odbojkaški i košarkaski teren. Fitnes sala, teren za mini fudbal, pikado, sto za stoni tenis i bilijar su vam na raspolaganju ako želite da prekratite slobodno vreme. Ležaljke i suncobrani su besplatni na hotelskoj plaži. U amfiteatru se organizuju različite vrste predstava u večernjim časovima - muzički i šou programi i drugi vidovi animacije.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka