Iberostar KIPRIOTIS PANORAMA, Kos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Ovaj luksuzni hotel je sagradjen 2001. godine i pripada lancu hotela Iberostar. Nalazi se u mestu Psalidi na 200m od plaže. Od grada Kosa je udaljen 3km a od aerodroma 25km. Hotel pruža predivan pogled na Egejsko more i tursku obalu.

Sobe: hotel ima sedam spratova i gostima su na raspolaganju 3 lifta. Sobe su prostrane i moderno opremljene. Svaka sadrzi kupatilo sa tušem, balkon, fen, sat. TV, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, sef, klimu [centralnu] i tepih na podovima. Pored standardnih soba, hotel ima i apartmane, koji se sastoje iz spavaće i dnevne sobe i dve terase, dok junior apartmani sadrže jednu sobu koja ima standardni i francuski ležaj.

Hotelski sadržaj: Posebno se istice bogata i raznovrsna ponuda hotelskog restorana u kome se obroci služe na bazi švedskog stola, kao i ljubaznost i profesionalnost hotelskog osoblja. U glavnom restoranu Triton se mogu probati grčki i azijski specijaliteti. Gosti mogu probati izvrsno pripremljenu hranu i u hotelskom restoranu Ariadni, kao i osvežavajuća pića u dva hotelska bara. Bogatu ponudu upotpunjuju TV sala i internet cafe kao i mini market, radnja sa suvenirima, zlatara i frizerski salon.

Sport i zabava: Gosti mogu koristiti dva velika bazena i dva dečija. Na bazenima se nalaze ležaljke, suncobrani i peškiri koji se ne naplaćuju. Najmlađjim posetiocima je na raspolaganju hotelsko igralište, a organizovan je i animacijski program. Ljubitelji sporta se mogu opustiti uz tenis, stoni tenis, skvoš ili bilijar. Gostima je na raspolaganju sauna, Jacuzzi, masaza i teretana. U okviru hotela je organizovana živa muzika kao i tematske večeri.

Ove godine hoteli Iberostar Kipriotis Maris i Panorama rade kao jedan tako da gosti hotela mogu koristiti sve sadržaje jednog i drugog.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka