Porto Carras-Meliton Beach Hotel, Neos Marmaras

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.


Hotel "Meliton Inn", zajedno sa hotelima "Sithonia Beach" i "Village Inn", čini luksuzni hotelski kompleks Porto Carras. Hotel okružuje živopisan predeo koga čine borovo drvece i peščana plaža. Hotel je na deset minuta daleko od mesta Neos Marmaras, do kojeg se može stići i brodićem koji je na paspolaganju gostima hotela.

Svaka soba u hotelu je klimatizovana, ima frižider, direktnu telefonsku liniju, kupatilo i veliku terasu. Suite za 4 osobe, pored svega navedenog, poseduju još dnevnu sobu, spavacu sobu, TV, sef, fen za kosu, radio aparat i priključak za internet.

Od ostalih sadržaju tu su: bazen, kafeterija, riblji restoran, poslastičarnica, nekoliko barova i restorana, trafika, TV sala, butici, diskoteka, barovi na plaži, frizer, program animacije gostiju, sala za društvene igre, centar za kupovinu, bioskop na otvorenom, mini market, prodavnica pića, sala za konferencije kapaciteta do 450 mesta, škola tenisa, 9 teniskih terena, marina, kursevi za sportove na vodi, golf teren sa 18 rupa, jahački klub, fudbalski i košarkaški teren, stoni tenis, profesionalni ronilački klub, teretana.


REZERVISI HOTEL
+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka