Hotel ANNABELLE VILLAGE, Hersonissos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.

Ovo hotelsko naselje koje se nalazi u srcu prelepe botaničke bašte, smešteno je na peščanoj plaži. Nalazi se na samo 2km od centra Hersonisosa i 22km od aerodroma. Hotelski kapacitet: hotel se sastoji od 262 sobe i 2 VIP apartmana.

Sobe: Luksuzno opremljene sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, radio - muzički kanal, sef, frižider, klima uređaj, SATV, dok VIP apartmani pored standardnog sadržaja imaju i dnevni boravak, Jacuzzi, mini liniju, video, mini-bar, aparat za kafu i čaj i svoj bazen okružen baštom. Porodice sa bebama na recepciji mogu dobiti krevetac bez doplate.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gde se doručak i večera služe na bazi švedskog stola, hotel ima tavernu - snack bar gde se za ručak služe jela grčke i internacionalne kuhinje. Hotel nudi i fitnes centar, saunu, Jacuzzi, masažu, zatim servis za pranje veša, zlataru, mini market, prodavnice, baby sitting, interenet corner, salu za sastanke sa TV i video sadržajem, parking, bus servis i prvu pomoć.

Sport i zabava: Pored svoje privatne plaže hotel gostima nudi dva bazena na otvorenom i jedan zatvoreni. Za ljubitelje sporta hotel ima dva teniska terena, stoni tenis, bilijar i šah. Oni koji više vole plažu i more mogu igrati odbojku ili skijati, surfovati, voziti kanue, pedaline ili motorne čamce. Profesionalni tim animatora nudi zabavu od jutra do večeri u vidu raznih dnevnih aktivnosti i večernjih zabava sa živom muzikom i plesom pored bazena. Mališani imaju dva bazena, mini klub, igralište i tim animatora koji ih zabavljaju tokom celog dana.


REZERVISI HOTEL

+381.19.422.000
+381.19.424.630


Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka