KYKNOS Beach, Hersonissos

Vrsta usluge: prenociste sa doruckom.


Okružen zelenilom, smešten između mesta Malije i Stalisa, ovaj hotel udaljen je samo 200m od jedne od najlepših plaža na Kritu i 8km od centra Hersonisosa. Hotelski kapacitet: hotel se sastoji od glavne zgrade i 6 manjih objekata sa bungalovima ukupnog kapaciteta od 135 soba.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, satelitski TV - radio, klimu, fen za kosu, telefon, mini frižider i sef. Porodične sobe pored standardnog sadržaja imaju dve odvojene sobe sa velikim kupatilom.

Hotelski sadržaj: U glavnoj zgradi se pored restorane koji obroke služi na bazi nalaze recepcija, dnevni boravak sa terasom koja gleda na bazen i glavni bar, zatim internet, mini market, rent-a car i snack bar na bazenu. Roditeljima sa malom decom na usluzi je baby-sitting servis.

Sport i zabava: hotel svojim gostima pruža veliki broj mogućnosti za razonodu i rekreaciju kao što su dva bazena za odrasle i jedan dečiji sa toboganima, zatim bilijar, stoni tenis, mini golf i dva terena za tenis. Na baru kod bazena gosti se mogu zabaviti različitim programima kao što su kulturne večeri sa folkolorom, razne zabave i predstave mađioničara u kojima učestvuju i sami gosti. Najmlađi posetioci pored svog bazena imaju i dečije igralište.


REZERVISI HOTEL

+381.19.422.000
+381.19.424.630

Нема коментара:

Grcka smestaj

Map Halkidiki, Greece / Map Halkidiki, Grcka